Wij leveren en plaatsen voor u alle sanitair voor zowel nieuwbouw als renovatie en werken daarbij met de bekende merken zoals Grohe, Sphinx, Villeroy & Boch, Geberit etc. Maar ook voor de vervanging of reparatie van kranen etc. kunt u bij ons terecht.

Het is mogelijk dat wij uw complete badkamer renoveren, waarbij we alles in 1 hand houden zodat u maar 1 aanspreekpunt heeft. Wij werken samen met sanitairshowrooms van de groothandel waar u op afspraak rustig kunt kijken naar het sanitair wat het beste bij uw smaak en situatie past.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden  die er zijn om uw badkamer/toilet levensloop bestendig te maken of aan te passen voor gebruik door minder validen.

Wij zijn een erkend gastechnisch bedrijf wat inhoud dat wij volgens de geldende normen uw gas installatie uitvoeren. Voor zowel nieuwbouw als renovatie. Uiteraard onder de vlag van Uneto-VNI.

Zink:

Het verwerken van koper, lood en zink is veelal nog ambachtelijk werk. De fabricage van de losse onderdelen kunnen wij in de werkplaats voorbereiden. Maar ook wordt er steeds meer uitbesteed aan gespecialiseerde bedrijven die machines hebben om grotere lengtes te verwerken en extra bewerkingen kunnen uitvoeren. De montage en verwerking vereist nog steeds vakmanschap. Wij hebben die vakmanschap. Door de jaren ervaring die overgebracht is op de nieuwe generatie. Lood, zink en ook koper zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits vakkundig aangebracht.

 

Lood:

Indien het loodwerk verouderd is of verkeerd geplaatst kan het gaan scheuren met lekkages tot gevolg.
Lood wordt toegepast rond schoorstenen en in opgaande gevels. In het nieuwe bouwbesluit wordt een loodvervanger voorgeschreven. Dit is een kunststof met een veelal aluminium wapening.

 

Zink- en koperwerk :

Zink- en koperwerk
Zink en soms ook koper wordt o.a. toegepast voor hemelwaterafvoeren als goten en buizen, daken, roeven dakkapellen en zij-wangen, luifels, kil en verholen goten.
Door de werking kunnen solderingen loslaten. Maar ook door slijtage of beschadiging kan lekkage ontstaan. Dit is te herkennen aan vlekken in de gevel of afbladderen van verf indien de goten zijn betimmerd.
In dat geval dient het zinkwerk hersteld of vernieuwd te worden om erger te voorkomen.
Hemelwaterafvoer van zink leveren wij uit voorraad.

Dakwerk :

 

Voor het renoveren van daken maar ook voor complete nieuwe dakbedekking kunt u bij ons terecht. Standaard werken wij met zwart gemineraliseerde APP dakbedekking. De dak doorvoeren zijn bij ons standaard van lood.