Zonnestroom: 30 jaar garantie, 24% lagere prijzen!

Per april 2015 leveren wij nieuwe panelen van het gerenommeerde Duitse merk Solarwatt. De Solarwatt panelen vervangen het huidige assortiment CentroSolar-panelen.
- 33% langere levensduur, 25% hogere opbrengst
- 30 jaar garantie op panelen en vermogen
- Ook volledig zwarte panelen

Naast de superieure glas-glaspanelen leveren we Solarwatt glas-foliepanelen. Deze zijn tot wel 24% voordeliger dan hun voorgangers!

Bekijk de nieuwe generatie pv-panelen en omvormers

Energielabel voor verwarmingstoestellen

 

Op 26 september 2015 gaat de nieuwe Europese ErP-richtlijn voor verwarmingsproducten in. Net als bijvoorbeeld witgoed en auto’s zullen cv-ketels en andere producten een energielabel krijgen.  Als installateur krijgt u er ook een taak bij. Combineert u namelijk verschillende producten tot een systeem, dan moet u hiervoor zelf een energielabel aanmaken. Dat geldt al voor een HR-ketel met een thermostaat. Lees hoe Nefit u hierbij ondersteunt.  

 

Alles over de ErP-richtlijn en ondersteuning door Nefit

 

Alles over de ErP-richtlijn en ondersteuning door Nefit

 

Kalk:

Dit kent u wel uit uw eigen badkamer. Maar wat te denken van alle apparaten die in huis gebruik worden. Wasmachine, koffiezetters, strijkbout etc. Stuk voor stuk apparaten waarin de kalk zich ophoopt en de werking nadelig beïnvloed en het apparaat op den duur aantast. Wij kunnen dat eenvoudig verhelpen door een waterontharder in de aanvoer van uw waterleiding te plaatsen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.