Wij leveren, installeren en onderhouden verschillende verwarming systemen.

Het gaat dan om centrale verwarming met  radiatoren en/of  vloerverwarming .

Als  warmtebron kunnen verschillende apparaten dienst doen zoals bijvoorbeeld, HR ketels, warmtepompen (in diverse uitvoeringen)  maar ook combinaties van luchtwarmtepompen met cv ketels, zoals de Multiline split warmtepomp of de Ventil ventiline van Nefit. Wij zijn Nefit dealer en zullen dus hoofdzakelijk met dit merk werken, hiervan hebben wij ook de meest gangbare onderdelen op voorraad zodat, mocht er onverhoopt een probleem ontstaan, u  nooit lang in de kou hoeft te zitten.

In combinatie met een warmtepomp is ook koeling (via de vloerverwarming) mogelijk.

Ook kunt u bij ons terecht voor lokale verwarming, hierbij maken wij graag gebruik van de showroom van HaVe te Lunteren, al jaren onze vaste leverancier als het gaat om gashaarden. 

Vloerverwarming is een van de zuinigste verwarmingssystemen. Door de lage watertemperatuur is het rendement van de cv ketel groter wat een energie besparing van wel 20 % kan opleveren. Vloerverwarming zorgt ook al bij een lagere temperatuur van 19 á 20 graden voor een zeer comfortabele gevoelswarmte. Vloerverwarming als hoofdverwarming is een volwaardig verwarmingssysteem zodat radiatoren en andere verwarmingstypen niet meer nodig zijn. Bij grote glasoppervlakten adviseren wij wel om een radiator of convector te plaatsen i.v.m. de te verwachten koudeval langs het glas. Vloerverwarming ,als aanvulling op de centrale verwarming,zorgt voor een behaaglijke vloertemperatuur. De radiatoren  of anders verwarmingsinstallaties zorgen daarbij voor het bereiken en handhaven van de vertrek temperatuur en kunnen koudeval door ventilatie roosters of ramen tegengaan. Er zijn al vloerverwarming systemen van 20 mm dik wilt u meer informatie komt u dan eens lang in onze showroom daar kunnen we u meer vertellen. Bespaartip: is uw pomp van de vloerverwarming aan vernieuwing toe gebruik dan een A-label pomp waardoor een besparing tot 80 % mogelijk is.

Espace vloerverwarming is overal toe te passen; woningen, kantoren, winkels, showrooms en magazijnen. Vloerverwarming kan nu dankzij Espace toegepast worden onder alle
vloertypen; natuursteen, plavuizen, hout, parket, grind en tapijt. Espace vloerverwarming is hierdoor geschikt voor kantoren, showrooms en winkels, maar ook kerken, magazijnen, hangars en parkeer-terreinen. Door de zes verschillende Espace vloerverwarmingssystemen kunnen we voor iedere situatie een oplossing op maat aanbieden. Voor elk type vloer en elk soort huis of bedrijfsgebouw, nieuw of oud, groot of klein, voor elke situatie de ideale vloerverwarming.